perjantai 21. elokuuta 2009

Perjantai oli ostospäivä...

Aamulla kävin Nemon kanssa ulkona ja samalla kirpputorilla, sorruin kaikenlaisiin heräteostoksiin, ostin vaaleansinivalkoisen pyyhkeen, vaaleansinikukallista flanellia 3 metriä (uusi kangas), vaaleansinisen lierihatun kuopukselle (minulla on jokin vaaleansininen kausi meneillään, vaaleansininen nyt vain minusta on niin kaunis ja pehmeä väri) sekä Finlaysonin uuden valmisverhon, jossa on kullanvärisiä ja valkoisia kuvioita. (Ei oikein edukseen kuvassa, koska en ole vielä silittänyt verhoa, mutta pidän siitä). Kaikki yhteensä 8,90, tuo verho maksoi eniten 7 e, mutta en osannut olla sitä ostamattakaan.



























































Kotona tilasin H&Mn nettisivuilta uuden toppatakin esikoispojalle. Edellinen H&Mn toppatakki kesti 3 talvea, joten toivoa sopii, että tämä menisi ainakin tämän ja ensi talven. Tilasin pojalle myös kaksi paitaa ja verkkarit, sekä Hello Kitty huulikiillot tytöille. (He aivan välttämättä halusivat sellaiset ja nyt 4 v. kuopus koko ajan kyselee milloin hänen huulipunansa oikein tulee.)






















Tilasin myös Favopticista itselleni uudet silmälasit. Ne maksavat linsseineen vain 42 euroa, minulla nyt olevat samanlaiset ovat kestäneet jo 3 vuotta, mutta nyt oli jo aika vaihtaa uudet, monta viikkoa on jo pitänyt tilata lasit, mutta vasta tänään sain aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti